16 augustus 2018

Beste Pieter en Natascha,

Ik heb het grafsteentje en kistje goed ontvangen, waarvoor dank. Ik ben een enorme dierenvriend, momenteel heb ik 5 poesjes en een hondje dus jullie visitekaartje ga ik goed bewaren.

Met vriendelijke groetjes,

M. Seminck

Giseke

° 2006     + 17/03/2018

Vaarwel Giseke...

Fam. M. Van Hoof

Puk

° 05/2015     + 03/09/2017

Ik ben ongelooflijk blij dat ik via een vriendin bij jullie ben terecht gekomen. Het kan vreemd klinken, maar die twee extra dagen met Pukje heeft echt wel deugd gedaan. 

Lieve Puk, we hebben je altijd ongelooflijk graag gezien, je was allemansvriend en altijd een opgewekte steun wanneer het eens wat moeilijker ging. Het ga je goed. X

W. Soetens

Figaro

° 01/03/2015    + 09/07/2017
 
Bedankt voor de extra tijd die we nog hebben mogen spenderen met ons lieve konijntje Figaro. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen voorstellen. Hij lag er zo rustig en vredig bij. De kinderen hebben hem nadien ook een mooi plekje gegeven in de tuin.
Heel erg bedankt om bij te dragen aan dit laatste afscheid en jullie steun aan ons en de kinderen.
 
T. Bruyninckx

31 mei 2017

Bedankt voor het prachtige hangertje, wat heel vlug klaar was. 
Fijn dat dit met zo veel respect gemaakt is !!
Top kwaliteit !!

E. Meeus

Jana

° 17/12/2000     + 02/05/2017

We willen jullie heel erg bedanken voor jullie begeleiding bij het overlijden van ons hondje Jana. We zijn dankbaar voor wat ze ons heeft gegeven tijdens haar leven, en zelfs tot op de dag van vandaag. We dragen haar altijd mee in het mooie juweeltje dat ons telkens doet herinneren aan haar mooie karakter.

E. Kuyls

Murphy

° Onbekend     + 09/03/2017

Bedankt voor het mooie gedenksteentje. Het heeft een mooie plaats gekregen naast zijn urne.

M. Verhoeven

Bliksem

° Onbekend     + Wilsele 25/02/2017

Bliksem werd op een koude winteravond door een wagen aangereden en overleed ter plaatse. Een dagenlange zoektocht naar de eigenaar van deze ongechipte kattin mocht helaas niet baten. Haar vinders gaven haar de naam "Bliksem", en dit omwille van de typerende tekening op haar voorhoofd, maar tevens ook omwille van de snelheid waarmee haar leven een einde nam, als een bliksemschicht...

In paradisum deducant te angeli, carissimi Bliksem...